best viking ship in norse mythology

Återuppliva glöden av forntida visdom. Upptäck en värld där eld, hammare och hantverk ingjuter tidlösa berättelser i varje handsmidet smycke. Bär denna kraft från det förflutna med dig och låt den lysa upp din framtid.

Ta ditt vikingabyte här

Är du redo att ta vara på ditt rättmätiga arv?

viking blacksmith

Med hjälp av traditionella smidestekniker som har gått i arv genom generationer, tillverkar jag noggrant varje artefakt med en orubblig hängivenhet till kvalitet. Precis som vikingarna, som var upptäcktsresande och äventyrare i hjärtat, utmanar jag mig själv hela tiden och utforskar nya idéer och tekniker för att ytterligare förstärka konstnärskapet i mina skapelser.

Efterfråga en Specialbeställning
viking pendant, a sun cross

Som en passionerad smed och vikingentusiast smider jag in en del av min själ i varje föremål jag skapar, vilket resulterar i unika mästerverk som talar direkt till dig.

Lär dig mer
 • Perfekt som alltid. Lufolk är en favoritsäljare av en anledning. Tack!

  Tom

 • Min syster älskade den här presenten! Hon har köpt andra föremål från denna säljare tidigare och kvaliteten på produkterna är fantastisk!

  T. Gregg

 • Säljaren har extremt tålamod med kundservice och hans hantverk är på topp. Blev kär i produkterna när jag öppnade mitt paket och har använt dem varje dag sedan dess.

  Edward Stryker

 • Tack så mycket för ditt vackra järnhänge. Detta är mitt fjärde köp från dig. Vi uppskattar dig!

  Coyote Sunshine