Specialbeställningar

Eftersom jag skulle vilja kalla mig "hela världens bysmed" är specialbeställningar något jag älskar att göra. Jag gör allt från krokar för din DIY-vägghängare till räcken för din balkong, ett personligt tak, väggkonst till ditt hem eller en snidningsyxa i din egen valda design. Jag arbetar främst med järn men jag arbetar även med andra metaller och material som silver, koppar, mässing, trä och läder.

Hur man beställer

Använd kontaktformuläret längst ner på denna sida och beskriv vad du söker och hur jag kan hjälpa dig. Detta kommer att skickas till min e-post så tar vi det därifrån. Jag återkommer till dig så snart jag kan (normalt inom 2 dagar).

Behandlingstid

Jag ger dig en grov uppskattning av tillverkningstid vid vår första kontakt. Jag smider produkterna i den ordning som de betalas så den första uppskattningen kan variera, det är normalt i intervallet 3-6 veckor. Du är välkommen att höra av dig när som helst för att se din nuvarande status/könummer så gör jag en ny uppskattning. Om du önskar ha din beställning för ett specifikt tillfälle, vänligen meddela mig så att jag kan boka ett datum och ha det klart till vårt överenskomna datum.

När din beställning är klar kommer jag att kontakta dig och skicka bilder till dig så att du kan godkänna innan jag skickar den till dig via post.

Betalning

När vi fått alla detaljer kommer jag att ge dig en offert med ett fast pris och skicka en faktura till din mail där du kan slutföra din beställning. För beställningar upp till 500 EUR debiterar jag 100 % i förskott. För beställningar över 500 EUR kan betalningen delas upp.

Returpolicy

Kontakta mig om du funderar på att returnera. Det är möjligt att returnera varor som inte är personliga eller gjorda "bara för dig". Kontakta mig så diskuterar vi ärendet.

Kontakta mig för en specialbeställning